HEIDENHAIN I dag

HEIDENHAIN er representert i alle industrialiserte land, for det meste med egen eide firmaer. Salgs ingeniører og service teknikere hjelper brukeren på sitt hjemsted med informasjon og servise.

Den høye kvalitet standarden HEIDENHAIN holder, er dokumentert gjennom sertifiseringen i ISO 9001 kvalitetssikrings system, og ved autorisasjon som German Accreditation Body DAkks (previously: German Calibration Service DKD) inspektør, for vinkel og lengde mål. Lang levetid på produkter og med et design som muliggjør gjenbruk på den ene siden, og omtenksom bruk av resurser og optimalt energi forbruk på den andre, er forutsetningene for Miljø Deklarasjonen fastsatt med ISO 14001.


Den høye kvaliteten HEIDENHAIN har på sine produkter er avhengig av spesielt produksjons og måle utstyr. Masters og submasters for målesystemer, er produsert i absolutt reine rom, med spesiell overvåking av temperatur og vibrasjons isolert, bygd spesielt for dette formålet. Kopieringsmaskinene, og maskinen som kreves for å produsere målesystemer for lengde og vinkel er utviklet og konstruert av HEIDENHAIN.  

Dette står HEIDENHAIN for I dag

TNC-styringen med sin dialogprogrammering, har blitt en standard for verktøy og formbygging i Europa.
HEIDENHAIN tilbyr et komplett program for absolutte, og inkrementelle  encodere, lineær, vinkel og roterende encodere.
  • Ca 26 millioner roterende encodere,
  • Ca 8 millioner lineære encodere,
  • 513 000 Posisjonsdisplay
  • Ca 311 000 TNC-styringer